first post : Jakarta // Terengganu

5:31 PM

Assalamualaikum.

jom kita mula balik dari awal.
so this blog is previously known as http://misshdyh.blogspot.com/ 

Sekarang saya dah besar dan saya nak berevolusi dari kepompong mengarut merapu zaman sekolah dulu. Bila baca balik previous post, Ya Allah malunya rasa nak buat plastic surgery tapi apakan daya berdosa pulak buat plastic surgery ni. Jadi buat surgery kat blog je lah. Setelah 6 bulan meniti hidup di menara gading yang sangat sibuk, jadi sementara cuti semester ni, kononnya nak re-brand balik myself. Tukar nama blog, buang semua perkara merapu dalam blog sebelum ni.


6 bulan tau tak balik Malaysia tau. Rindu Malaysia. Rindu Terengganu. Mendalam lagi rinduku terhadap keropok keropok lekor. Tiada makanan di Jakarta yang boleh replace keropok lekor di hatiku. 


Sekarang ni harap-harap entri blog ni lebih matang, berguna dan bergaya untuk tatapan rakyat jelata. Cewahhh. Actually I have a mission. A big mission. Business thingy. You'll know it soon. I will use this blog as my journal to the endpoint of my mission.

                                                                                             Love,    

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instagram