cute sushi place #JakartaFood

Assalamualaikum

Selamat hari raya. Maaf zahir. Harap batin tidak terluka.

Ok kalau anda datang ke Jekardah and you want to find a pretty aweome interior of Japanese restaurant, come here to Tokio Kitchen. Well sebenarnya ni bukan restaurant tapi food court yang specialise untuk Japanese food. Sushi ada, udon, bento, and macam-macam lagi. The food is okay but what I love the most is the interior. Sangattttttt cantek. Orang tak ramai, servis pun laju.

Bila anda mula-mula jejakkan kaki nak masuk, pekerja kat pintu masuk akan bagi anda kad ni satu sorang. 


Ok masuk dalam food court and you can see a lot of booth and kedai. Tengok decor dia lawa nyaa. Sangat Japanese!!




Pegi lah mana-mana kedai yang anda berkenan dan order makanan. Time order makanan, instead of paying for the food, give the card (that given to you earlier) and the worker will swipe the card. All food and drink that you buy will be kept in the card. 



















Holy flawa pawa so pretty guysss



Lepas makan lepak sembang sambai terburai perut baru lah g bayar kat cashier. Cashier akan mintak kad tu and bayarlah. Takkan nak keluar cemtu jeww





Bye bye
Assalamualaikum.