#HOTD Ariani square satin

11:27 PM

Assalamualaikum.

This is my first time pakai scarf from Ariani. Tak pernah interested pun selama ni dengan Ariani sebab dulu time brand ni mula-mula keluar ramai makcik-makcik yang beli. So nampak macam brand makcik makcik. Tapi sejak dua menjak dia release shawl, square yang plain and simple nampak elegant sikit. Cuma tak berkesempatan nak beli.

Square Satin Royale Fantasy Pink Light


Kebetulan singgah Ariani sebab nak beli inner tudung, pastu terbeli satu square satin ni. Saje-saje nak try. I perasan ada yang jual satin yang bercorak. Cantik. Tapi takpelah TERIMA KASIH JE LAH YE sebab nanti kalau pakai yang bercorak mesti sama dengan orang. Tak eksklusif. Menyampah pulak. So I beli yang plain je biar boleh match dengan semua baju. Tapi kalau bercorak yang duckscarves takpe. hiks

what do yout think?? Suits my face or not?

Bila balik rumah baru perasan dia ada tempek bling bling perkataan Ariani kat bucu tudung. HODOHNYA. Maybe dia expect orang akan display benda tu kat belakang tudung bila pakai so semua orang akan nampak. HAHAHAHAHAHAH NO. Ariani please la jangan letak bling macam tu. Macam tudung pasar malam pulak. So I terpaksa lipat bling bling tu bahagian dalam sebab nak sorokkan.


Setempek dia letak kat bucu tudung :( Please change your designer


Tak jarang. Bahagian dalam warna putih yang tak licin (thumbs up)
Harap-harap takde pembaca yang terasa hati dengan kata-kata saya yeee. Kalau I tak suka something tu, adalah sebab benda tu tak sesuai dengan I or itu bukan taste I. Maybe you suka bling bling, and it suits you. It's up to you nak suka, or nak benci apa. Asalkan you hepi, I hepi, habis cerita.

Sekian sahaja kata-kata dari saya. Semoga berjumpa lagi di dunia maya ini. Mekaceh. Assalamualaikum
*Please suggest me online shop yang jual square hijab yang tak jarang dan senang bentuk


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

nuffnang ads

Instagram