ABOUT ME




Assalamualaikum

my name is Hidayah.
1st November 1995
Terengganu, Malaysia.


education background:

I attended MRSM Kuala Terengganu (SPM 2012)
 and
 Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (PST Aliran Sains Modul I 2013/2014)

Currently pursuing my degree in XXX at University XXX in Jakarta, Indonesia.




Omaiigaddd I love coffee, food, fashion, travel. yeah. Just a typical girl interest.
Stay tuned for more coffee journey and cafes. 
TIPU JE. Tak suka pun semua tu acah-acah je macam korang semua yang beli barang and pergi cafe semata-mata nak letak gambar kat social media. Saje je/ Saja je/ Sahaja je/ (wait what is the formal word?? My vocab are very limited sori otak udang) ber-blog sebab alang-alang dah ada blog so sambung je la tulis. Taknak menghampakan follower (walaupun takde follower setia). Gituuu.
I will membebel A LOT about stuffs that I used, or reviews or critics. Sebab kalau saya menyampah saya cakap je saya menyampah ye. Please bare with my words.

I really want to blog in loghat Terengganu but takut sep mung dok paham pulok susohang aku nok tulong translate. Ye sebab saye banyok ngat makang kepok lekor bab tu jadi gining. Tapi saye dok makang telor penyu ea sebab ye napok macam bola ping pong, pahtu sebab ye spisis terancam. Nyaknye sunggoh. Sila #LovePenyu and #ProtectPenyu ye sep mung. Jangan tohok supik gelenya kat pata. Makan belimbing je ea, jangan makan penyu belimbing. Tapi mana ada orang makang penyu op?

BYE
*drop mics*

XOXO.



 there's nothing interesting about me.
please comment if you have something to suggest :)
tqsm

Popular Posts

nuffnang ads

Instagram