Featured Slider

Kiss and Makeup

My favorite lipstick shade always pink-nude-taupe kind of color. I want to try another color, but always end up buying the very same lipstick shade. Anyway, my current fav is NYX Lingerie in Ruffle Trim. I am bored so I here's a snippet of me awkwardly putting on lipstick before the polyclinic started. Oh and that's my dresser.



GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum
maka dengan ini saya join giveaway planner walaupun tak berapa reti nak plan hidup.

click the banner to join this giveaway too

Komen/saran (membina) untuk Shafyqah : 

Blog Shafyqah okay. I suka sebab you guna domain sendiri (duk pikir nak beli jugak tapi tak tahu lah), consistent update blog, and selalu reply comments. Keep it up!

Mungkin Shafyqah boleh tambah satu lagi tab 'ABOUT ME' kat HOME, FEATURES, etc. Walaupun dah ada kat tepi tu. Sebab tu button first sekali yang readers akan cari (especially me) untuk kenal penulis blog dengan. And if you don't mind, add more personal things/likings in your About Me.

Tu je. Takde banyak sangat nak komen. Good luck semua yang join GA